Luottoheti.fi kokemuksia – kannattaako palvelua käyttää?

Netissä on voinut hakea pientä pikavippiä jo pitkään ja myös erilaisia lainavertailusivustoja on ollut tarjolla ainakin 10 vuoden ajan. Usein lainavertailusivustojen ongelmana on kuitenkin ollut, että ne eivät ota huomioon sitä, kuka lainaa on hakemassa. Luotonantajat kun ottavat lopulta aina hakijan taustatiedot huomioon myöntäessään lainaa.

Lainavertailusivustoilta onkin voinut helposti saada vääränlaisen kuvan itselle tarjolla olevista lainoista. Tämän ongelman vuoksi alalle onkin tullut sivustoja, jotka ottavat lainanhakijan taustatiedot huomioon antaessaan lainatarjouksia hänelle. Yksi suosittu tällainen sivusto on Luottoheti.fi, josta Suomessa vakituisesti asuvat voivat hakea lainaa vaikka 10000 euroa. Mutta onko palvelu todella niin hyvä, kuin suosio antaa ymmärtää?

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Ensimmäinen hyvä asia, johon Luottoheti.fi-sivustolla törmäsimme, oli se, että lainaa voi saada ilman takaajia tai vakuuksia. Toisin sanoen lainanhakija voi toimia täysin itsenäisesti ja omatoimisesti. Lainahakemuksissa on usein ehtona vakuudet ja takaajat, joten niiden puuttuminen on varmasti monen mieleen.

Lainoja on tarjolla 1000 eurosta 60.000 euroon, joten sivusto palvelee hyvin erilaisissa lainan tarpeissa. 500 euroa voi tarvita ihan arjesta selviämiseen, mutta kymmenien tuhansien lainoja haetaan käytännössä vain suurempiin kulueriin, kuten esimerkiksi uuden auton hankintaan.

Monet suomalaiset ovat hakeneet suoraan netistä pieniä kulutusluottoja ja pikavippejä. Luottoheti.fi-palvelun kautta onkin mahdollista saada lyhyen maksuajan pikaluottoja sekä kulutusluottoja myös useiden vuosien takaisinmaksuajalla. Näiden hakeminen palvelun kautta on nopea keino hankkia tilillä lisää rahaa.

Asiakas saa itse valita myös itselleen parhaiten sopivimman lainan, jolloin yleensä kannattaa valita laina, jossa on pienin korko. Lainatarjous hyväksytään omilla pankkitunnuksilla, ja tähän tarkoitukseen käy kaikkien suurien kotimaassa toimivien pankkien tunnukset. Kun lainatarjouksen on hyväksynyt, rahat siirretään tilillesi välittömästi.

Käyttäminen on ilmaista?

Käytännössä Luottoheti.fi toimii lainojen kilpailuttajana asiakkaan puolesta. Asiakkaan tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saa tarkasteltavakseen kuitenkin useita juuri hänelle suunnattuja lainatarjouksia. Asiakas säästää tällä tavoin aikaa ja vaivaa, ja voi myös löytää parempia tarjouksia, kuin joita löytäisi tekemällä kaiken vertailun itse.

Voisi siis luulla, että tällaisen palvelun käyttäminen maksaisi jotain, mutta näin ei kuitenkaan ole. Luottoheti.fi-palvelun käyttäminen ei maksa lainanhakijalle todellisuudessa mitään. Myöskään lainahakemuksen jättäminen ei maksa mitään, eikä se myöskään sido asiakasta ottamaan mitään luottoa.
Lainahakemuksen voi siis jättää, vaikka ei olisi aivan varma, aikooko lainaa lopulta ottaakaan. Näin asiakas todellakin voi verrata parhaat lainatarjoukset juuri hänelle, ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Lainatarjous hyväksytään siis omilla verkkopankkitunnuksilla ja lainan ehdot kannattaa aina käydä tarkkaan läpi ennen hyväksymistä.

Parhaat puolet

Luottoheti.fi-palvelussa parasta on sen helppokäyttöisyys. Tuskin koskaan on lainan hakeminen ollut näin helppoa ainakaan Suomessa. Positiivista on myös se, että lainaa voi saada ilman vakuuksia tai takaajia.

Comments are closed.